Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19025
Название: | Оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії |
Авторы: | Кушнір, Т.Б. Петренко, О.В. |
Ключевые слова: | жарильне обладнання;кремнійорганічне покриття;підприємства харчової індустрії;оцінювання;ефективність;grilling equipment;organosilicon coating;enterprises of the food industry;assessment;efficiency;жарочное оборудование;кремнийорганическое покрытие;предприятия пищевой индустрии;оценка;эффективность |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Кушнір Т. Б., Петренко О. В. Оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 301-309. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено алгоритми оцінки та результати розрахунків щодо
оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з
використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової
індустрії. Shows the algorithms and the results of calculations estimating the effectiveness of the introduction of frying equipment using the organosilicon coating in the food industry enterprises. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19025 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_46.pdf | 182.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.