Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. : [89] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 89
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Залучення альтернативних видів м’ясної сировини до технології м’ясопродуктівГринченко, Н. Г.; Молчанова, О. О.; Лемзякова, Е. Н.
2019Перспективи використання м’яса індичкиБольшакова, В. А.; Макаров, І. А.; Махортова, Н. О.
2019Актуальні аспекти забезпечення безпечності виробництва м’ясної продукціїБольшакова В. А.; Кокшаров, І. І.; Кириченко, В. С.
2019Перспективи використання овочевої сировини в технологіях м’ясних продуктівКрамаренко, Д. П.; Козаченко, В. М.
2019Актуальність розробки багатокомпонентних сумішей для виробництва копченостейЯнчева, М. О.; Інжиянц, А. Т.
2019Проблеми використання білка з насіння соняшнику у м’ясних напівфабрикатахКамсуліна, Н. В.; Ільгов, А. О.; Павлова, О. В.
2019Формування споживних і функціонально-технологічних властивостей замороженого курячого філеОнищенко, В. М.; Завгородній, М. Ю.; Кисленко, Д. О.
2019Удосконалення технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатівКамсуліна, Н. В.; Євченко, Ю. О.
2019Удосконалення технології склеєних кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Головко, С. В.; Рябенко, А. А.
2019Функціонально-технологічні показники м’ясних систем із використанням кріостабілізаторівДроменко, О. Б.; Вовчек, М. С.
2019Перспективи використання білкових концентратів і гідроколоїдів у харчовій промисловостіСкуріхіна, Л. А.; Бурак, І. А.
2019Використання харчових добавок у виробах із м’ясної сировиниГоряйнова, Ю. А.; Адамчук, С. І.
2019Технологія пісочно-виїмкового печива підвищеної харчової цінностіКасабова, К. Р.; Шевченко, Е. В.
2019Технологія дієтичного безбілкового безглютенового хліба з використанням борошна сорго білогоКучерук, З. І.; Чигрин, Л. І.
2019Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Холобцева, І. П.
2019Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавокГоряйнова, Ю. А; Трикуль, О. О.
2019Використання порошку з кісточок граната в технології виробництва хлібаСімакова, О. О.; Трикуль, О. О.
2019Підвищення якості хліба за допомогою ультразвукових інтенсифікаторівХорольський, В. П.; Ткач, М. С.; Островчук, О. О.
2019Перспективи створення бісквітів, збагачених кальціємСамохвалова, О. В.; Серік, М. Л.; Смольякова, В. В.
2019Огляд основних напрямів удосконалення технології виробництва вершкових десертів і перспективи використання рослинної сировини для збільшення їх біологічної цінностіКрамаренко, Д. П.; Скорофатов, Д. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 89