Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61867
Title: Застосування алгоритму визначення простої ковзної середньої для фільтрації результатів вимірювання температури в сушильному обладнанні харчової промисловості
Authors: Гончеренко, А. А.
Іштван, Є. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Погожих, М. І.
Дьяков, О. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гончеренко А. А., Іштван Є. О. Застосування алгоритму визначення простої ковзної середньої для фільтрації результатів вимірювання температури в сушильному обладнанні харчової промисловості. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 339-340.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61867
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_339-340.pdf132.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.