Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2441-2450 of 2471 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження методів стабілізації кольору охолодженого м’ясаГринченко, Н. Г.; Топоров, І. Д.
2019Оцінка стану та перспективи розвитку м’ясної промисловостіКрижова, Ю. П.; Деяк, О. С.
2019Визначення якості нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчуванняДудник, К. В.; Абрамова, Т. С.; Омельченко, М. А.
2019Розробка нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчуванняДудник, К. В.; Омельченко, М. А.
2019Структурно-механічні показники пісочного тіста зі шротами олійних культурКравченко, М. Ф.; Михайлик, В. С.
2019Вивчення якості наноструктурованих добавок із гороху у формі пюреПогарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Омельченко, М. А.
2019Інноваційні інгредієнти для створення продуктів оздоровчого харчуванняВарибрус, В. П.; Остапенко, К. О.
2019Ферментований напій на основі маслянки з овочевою сировиноюТимчук, А. В.; Михалевич, А. П.
2019Актуальність виробництва сироваткових сирівГрек, О. В.; Овсієнко, К. В.
2019Соуси сметанніМаліборська, Р. І.; Ларіна, Р. О.; Новомодна, В. В.; Пасічник, Д. В.