Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61086
Title: Вивчення якості наноструктурованих добавок із гороху у формі пюре
Authors: Омельченко, М. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Котюк, Т. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Омельченко М. А. Вивчення якості наноструктурованих добавок із гороху у формі пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 146-147.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61086
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_146-147.pdf99.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.