Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61036
Title: Дослідження методів стабілізації кольору охолодженого м’яса
Authors: Топоров, І. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, Н. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Топоров І. Д. Дослідження методів стабілізації кольору охолодженого м’яса. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Гринченко Н. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 95-96.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61036
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_95-96.pdf98.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.