Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61087
Title: Визначення якості нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчування
Authors: Омельченко, М. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Дудник, К. В.
Абрамова, Т. С.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Омельченко М. А. Визначення якості нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Дудник К. В., Абрамова Т. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 148-149.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61087
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_148-149.pdf102.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.