Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61085
Title: Актуальність виробництва сироваткових сирів
Authors: Овсієнко, К. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Грек, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Овсієнко К. В. Актуальність виробництва сироваткових сирів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Грек О. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 145-146.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61085
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_145-146.pdf99.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.