Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1641-1650 of 2469 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Використання харчових волокон у технології млинчиківПивоваров, П. П.; Гавриленко, А. В.
2021-04-08Використання клітковини насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печиваЮрченко, С. Л.; Москалець, Д. П.
2021-04-08Дослідження впливу температури на ступінь деполімеризації розчинів натрієвої солі карбоксиметил целюлози (NaKMЦ)Нагорний, О .Ю.; Шумейко, І. В.
2021-04-08Визначення перспективних напрямів проєктування комбінованих фаршевих продуктівДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Чернобровенко, Т. Г.
2021-04-08Аналіз способів стабілізації кольору продуктів переробки коренеплодів столового бурякуДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Третяк, Р. В.
2021-04-08Обґрунтування технології збивних молочних продуктів із використанням рослинної сировиниКотляр, О. В.; Ткаченко, У. О.
2021-04-08Обґрунтування технології виробництва десертних паст із використанням соєвого білкаКотляр, О. В.; Уткін, Д. І.
2021-04-08Використання крохмалю «Cheese Maker» у виробництві імітації сируАндрєєва, С. С.; Фам Нгок Ту; Левченко, Д. А.
2021-04-08Дослідження способів гідротермічної обробки соєвого насінняДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Шишова, Я. О.
2021-04-08Перспективи використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробівШидакова-Каменюка, О. Г.; Євченко, Ю.; Ніколаєнко, Д. Д.