Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21993
Title: Перспективи використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів
Authors: Євченко, Ю.
Ніколаєнко, Д. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Євченко Ю., Ніколаєнко Д. Д. Перспективи використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів. Наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 34
Series/Report no.: Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21993
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-34.pdf99.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.