Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1221-1230 of 2472 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Розробка заморожених овочевих сумішей із використанням «шокового» заморожуванняПавлюк, Р. Ю.; Оверченко, А. А.
2015Зелені коктейліСоколова, Л. М.; Оверченко, А. А.
2015Наукове обґрунтування та розробка системи харчування для категорії споживачів-вегетаріанцівКрайнюк, Л. М.; Стасюк, В. Р.
2015Перспективи використання карагінану в технологіях солодких соусів на основі молочної сировиниТрощий, Т. В.; Роповка, О. М.
2015Удосконалення технології заморожених десертів із використанням м’яких сирівКолеснікова, М. Б.; Савченков, В. В.
2015Перспективи використання фруктових добавок у технології пісочного тістаОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.; Сівко, А. О.
2015Удосконалення технології желе на основі низькоетерифікованого пектинуПерцевой, Ф. В.; Сердюк, Я. Ю.
2015Сучасні компоненти для супів швидкого приготуванняПересічний, М. І.; Сергієнко, А. О.; Довга, О. О.
2015Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточокСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Букреєва, Ю. В.
2015Використання піноутворювачів грибного походження в технології бісквітаІоргачова, К. Г.; Котузаки, О. М.; Бондар, О. Ю.; Нікітіна, О. В.