Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31909
Title: Перспективи використання карагінану в технологіях солодких соусів на основі молочної сировини
Authors: Роповка, О. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Трощий, Т. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Роповка О. М. Перспективи використання карагінану в технологіях солодких соусів на основі молочної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Трощий Т. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 44.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31909
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_44.pdf137.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.