Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31991
Title: Використання піноутворювачів грибного походження в технології бісквіта
Authors: Бондар, О. Ю.
Нікітіна, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Іоргачова, К. Г.
Котузаки, О. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондар О. Ю., Нікітіна О. В. Використання піноутворювачів грибного походження в технології бісквіта. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Іоргачова К. Г., Котузаки О. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31991
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_62.pdf139.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.