Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31992
Title: | Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточок |
Authors: | Букреєва, Ю. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Самохвалова, О. В. Гревцева, Н. В. Брикова, Т. М. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Букреєва Ю. В. Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 63. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31992 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_63.pdf | 166.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.