Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1191-1200 of 2482 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Розробка технології тарталеток із пісочного тіста на оліїСамохвалова, О. В.; Коваленко, В. О.
2015Булочка на основі зернових сумішейМакарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Гоппов, А. К.
2015Вплив озону на мікрофлору зернаГавриш, Т. В.; Лабузова, А. М.
2015Розроблення рецептури хлібобулочних виробів зниженої калорійності з використанням цільнозернового борошнаМиколів, Т. І.; Орлова, О. П.; Мар’їна, Н. О.
2015Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречкиПостнова, О. М.; Париш, П. С.
2015Використання продуктів переробки винограду в технології фруктово-желейного мармеладуАртамонова, М. В.; Сердюкова, Ю. В.; Кузнецова, К. М.; Шматченко, Н. В.
2015Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробівПивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Стародуб, Ж. Ж.; Міронов, О. Ю.
2015Дослідження впливу розміру частинок на властивості екструдатів різних видів крохмалюКовбаса, В. М.; Пічкур, В. Я.
2015Доцільність застосування КМКЗ у технології пшенично-кукурудзяного хлібаДробот, В. І.; Писарець, О. П.
2015Харчова цінність киселів на основі чаю та кавиТерлецька, В. А.; Рубанка, К. В.; Зінченко, І. М.