Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32032
Title: Розроблення рецептури хлібобулочних виробів зниженої калорійності з використанням цільнозернового борошна
Authors: Орлова, О. П.
Мар’їна, Н. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Миколів, Т. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Орлова О. П., Мар’їна Н. О. Розроблення рецептури хлібобулочних виробів зниженої калорійності з використанням цільнозернового борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Миколів Т. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32032
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_82.pdf169.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.