Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32097
Title: Дослідження впливу розміру частинок на властивості екструдатів різних видів крохмалю
Authors: Пічкур, В. Я.
metadata.dc.contributor.advisor: Ковбаса, В. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пічкур В. Я. Дослідження впливу розміру частинок на властивості екструдатів різних видів крохмалю. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ковбаса В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 87.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32097
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_87.pdf167.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.