Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 811-820 of 899 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Дослідження антиокси-дантних властивостей рослинСімакова О. О.; Скубенко, О. Г.
2013Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатівГринченко, О. О.; Омельченко, С. Б.; Тригубенко, Ю. М.
2013Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчуванняКасілова, Л. О.; Журавльов, С. В.; Процик, В. О.; Хомутова, Т. Ю.; Кабанець, А. А.; Стародуб, Ж. Ж.
2013Перспективи використання олії високоолеїнового типу в технології емульсій для змащування форм і листів для випічкиФедак, Н. В.,; Діхтярь, А. М.; Філонова, А. А.
2013Перспективи використання наповнювачів капсульованих плодово-ягідних у складі десертної продукціїПивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П.; Тютюкова, Д. О.
2013Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибівКрайнюк, Л. М.; Старостенко, Є. О.
2013Обґрунтування вмісту емульгаторів у складі піноемульсійних продуктівГоральчук, А. Б.; Омельченко, С. Б.; Шаня, І. М.
2013Дослідження якості сметани, що реалізується в торговельній мережі супермаркету «Класс»Прибилович, Л. А.; Явдокименко, М. В.
2013Дослідження якості фігурної карамелі, що реалізується в торговельній мережі ХарковаБілоус, В. І.; Чаговець, А. Є.
2013Визначення загального хімічного складу редьки сорту «Кавунова».Черевична, Н. І.; Гапонцева, О. В.; Новікова, В. В.