Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 811-820 of 899 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
79
80
81
82
83
84
85
...
90
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Дослідження антиокси-дантних властивостей рослин
Сімакова О. О.
;
Скубенко, О. Г.
2013
Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів
Гринченко, О. О.
;
Омельченко, С. Б.
;
Тригубенко, Ю. М.
2013
Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування
Касілова, Л. О.
;
Журавльов, С. В.
;
Процик, В. О.
;
Хомутова, Т. Ю.
;
Кабанець, А. А.
;
Стародуб, Ж. Ж.
2013
Перспективи використання олії високоолеїнового типу в технології емульсій для змащування форм і листів для випічки
Федак, Н. В.,
;
Діхтярь, А. М.
;
Філонова, А. А.
2013
Перспективи використання наповнювачів капсульованих плодово-ягідних у складі десертної продукції
Пивоваров, Є. П.
;
Пивоваров, П. П.
;
Тютюкова, Д. О.
2013
Порівняльна характеристика органолептичних та технологічних властивостей культивованих грибів
Крайнюк, Л. М.
;
Старостенко, Є. О.
2013
Обґрунтування вмісту емульгаторів у складі піноемульсійних продуктів
Горальчук, А. Б.
;
Омельченко, С. Б.
;
Шаня, І. М.
2013
Дослідження якості сметани, що реалізується в торговельній мережі супермаркету «Класс»
Прибилович, Л. А.
;
Явдокименко, М. В.
2013
Дослідження якості фігурної карамелі, що реалізується в торговельній мережі Харкова
Білоус, В. І.
;
Чаговець, А. Є.
2013
Визначення загального хімічного складу редьки сорту «Кавунова».
Черевична, Н. І.
;
Гапонцева, О. В.
;
Новікова, В. В.
Discover
Author
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
next >
Date issued
897
2013
Has File(s)
897
true