Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29023
Title: Обґрунтування вмісту емульгаторів у складі піноемульсійних продуктів
Authors: Шаня, І. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Горальчук, А. Б.
Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шаня І. М. Обґрунтування вмісту емульгаторів у складі піноемульсійних продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Горальчук А. Б., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 53.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29023
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_52-52.pdf132.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.