Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 671-680 of 900 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
65
66
67
68
69
70
71
...
90
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Перспективи використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Олійник, Н. О.
2013
Скорочення втрат маси і збереження якості під час зберігання замороженого м’яса і м’ясопродуктів
Молдаванова, Л. К.
;
Хомин, Б. М.
2013
Раціональне використання технологій і процесів переробки м’ясної сировини
Бранспіз, О. В.
;
Семикопенко, А. В.
2013
Моделювання рецептур виробів із січеного м’яса, збагачених харчовими волокнами
Жуков Є. В.
;
Тарасенко, В. О.
2013
Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктів
Камсуліна, Н. В.
;
Скляр, А. О.
2013
Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину
Паска, М. З.
;
Швед, О. В.
2013
Динаміка змін вмісту органічних кислот у процесі зберігання закусочних паст
Скуріхіна Л. А.
;
Терещенко, А. М.
2013
Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Бударіна, А. І.
;
Щербина, С. О.
2013
Характеристика комплексних добавок для виробництва реструктурованих м’ясопродуктів
Янчева, М. О.
;
Бабенко, О. Л.
2013
Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукції
Янчева, М. О.
;
Желева, Т. С.
;
Голосняк, Т. А.
Discover
Author
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
next >
Date issued
898
2013
Has File(s)
898
true