Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 671-680 of 900 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Перспективи використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних виробівКамсуліна, Н. В.; Олійник, Н. О.
2013Скорочення втрат маси і збереження якості під час зберігання замороженого м’яса і м’ясопродуктівМолдаванова, Л. К.; Хомин, Б. М.
2013Раціональне використання технологій і процесів переробки м’ясної сировиниБранспіз, О. В.; Семикопенко, А. В.
2013Моделювання рецептур виробів із січеного м’яса, збагачених харчовими волокнамиЖуков Є. В.; Тарасенко, В. О.
2013Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Скляр, А. О.
2013Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпинуПаска, М. З.; Швед, О. В.
2013Динаміка змін вмісту органічних кислот у процесі зберігання закусочних пастСкуріхіна Л. А.; Терещенко, А. М.
2013Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Бударіна, А. І.; Щербина, С. О.
2013Характеристика комплексних добавок для виробництва реструктурованих м’ясопродуктівЯнчева, М. О.; Бабенко, О. Л.
2013Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукціїЯнчева, М. О.; Желева, Т. С.; Голосняк, Т. А.