Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30287
Title: Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину
Authors: Швед, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Паска, М. З.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Швед О. В. Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Паска М. З. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.105.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30287
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_105-105.pdf129.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.