Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 465.
назад
1
2
3
4
...
47
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2011
Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів
Одарченко, Д. М.
;
Даниленко, Л. В.
;
Сподар, К. В.
;
Сюсель, О. О.
2011
Надзвичайні ситуації, пов’язані з викидом аміаку, на підприємствах харчової промисловості
Чорна, Т. М.
;
Полтавець, Н. С.
2011
Електростимулювання мікрофлори аеротенків: оптимізація процесу
Ткаченко, Т. Л.
;
Семенова, О. І.
;
Бублієнко, Н. О.
2011
Новий спосіб отримання напівфабрикатів із гливи звичайної
Піддубний, В. В.
;
Одарченко, Д. М.
;
Шкода, О. О.
;
Максимова, А. О.
2011
Новий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмою
Балим, В. Ю.
;
Одарченко, Д. М.
;
Соколова, Є. Б.
;
Рибцева, А. А.
2011
Екологічно безпечна технологія виробництва продукції рослинництва
Непран, І. В.
;
Павлов, О. С.
2011
Екологічні громадські організації
Василець, К. К.
;
Попова, А. С.
2011
Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів
Пивоваров, П. П.
;
Нечепуренко, К. Б.
2011
Перспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукції
Полевич, В. В.
;
Трощій, Т. В
;
Мяло, О. В.
2011
Характеристика й аналіз технологій комплексної переробки молочної сировини
Федак, Н. В.
;
Мошків, І. Т.
Перегляд
Автор
5
Запаренко, Г. В.
3
Менжулова, О. Ю.
3
Строгаль, М. О.
2
Александров, В. Л.
2
Атанасова, В.
2
Берлінська, О. С.
2
Бончева, С. А.
2
Буділович, І. В.
2
Войник, В. І.
2
Голосняк, Т. А.
.
далі >
за датою випуску
465
2011
Has File(s)
465
true