Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 465.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатівОдарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.; Сюсель, О. О.
2011Надзвичайні ситуації, пов’язані з викидом аміаку, на підприємствах харчової промисловостіЧорна, Т. М.; Полтавець, Н. С.
2011Електростимулювання мікрофлори аеротенків: оптимізація процесуТкаченко, Т. Л.; Семенова, О. І.; Бублієнко, Н. О.
2011Новий спосіб отримання напівфабрикатів із гливи звичайноїПіддубний, В. В.; Одарченко, Д. М.; Шкода, О. О.; Максимова, А. О.
2011Новий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмоюБалим, В. Ю.; Одарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.; Рибцева, А. А.
2011Екологічно безпечна технологія виробництва продукції рослинництваНепран, І. В.; Павлов, О. С.
2011Екологічні громадські організаціїВасилець, К. К.; Попова, А. С.
2011Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридівПивоваров, П. П.; Нечепуренко, К. Б.
2011Перспективи використання структурованих емульсій у технології кулінарної продукціїПолевич, В. В.; Трощій, Т. В; Мяло, О. В.
2011Характеристика й аналіз технологій комплексної переробки молочної сировиниФедак, Н. В.; Мошків, І. Т.