Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 465 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Розвиток виробництва функціональних харчових продуктівФедак, Н. В.; Мураховська, О. Ф.
2011Удосконалення технології тіста типу «Філо»Бреславець, Т. В.; Міщенко, А. П.
2011Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Нєміріч, О. В.; Козлов, С. Л.
2011Дослідження технології хліба з дискретним використанням житніх заквасок спонтанного бродінняПшенишнюк, Г. Ф.; Ковпак, Ю. С.
2011Пробіотики в технології кондитерських виробівКоркач, Г. В.; Кеслер, М. Н.
2011Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.; Гноева, О. В.
2011Перспективи використання багатокомпонентних розсолів у технології виробів зі свининиПрасол, Д. Ю.; Граб, С. М.
2011Використання нових видів рослинних білків у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільченко, Є. М.
2011Нові способи отримання сушених продуктів із м'ясної сировиниКамсуліна, Н. В.; Голосняк, Т. А.
2011Використання тваринних білків у виробництві фаршевих виробівСкуріхіна, Л. А.; Долін, М. В.