Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 465 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
47
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Розвиток виробництва функціональних харчових продуктів
Федак, Н. В.
;
Мураховська, О. Ф.
2011
Удосконалення технології тіста типу «Філо»
Бреславець, Т. В.
;
Міщенко, А. П.
2011
Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів
Лисюк, Г. М.
;
Нєміріч, О. В.
;
Козлов, С. Л.
2011
Дослідження технології хліба з дискретним використанням житніх заквасок спонтанного бродіння
Пшенишнюк, Г. Ф.
;
Ковпак, Ю. С.
2011
Пробіотики в технології кондитерських виробів
Коркач, Г. В.
;
Кеслер, М. Н.
2011
Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршів
Янчева, М. О.
;
Яковлева, Ю. В.
;
Гноева, О. В.
2011
Перспективи використання багатокомпонентних розсолів у технології виробів зі свинини
Прасол, Д. Ю.
;
Граб, С. М.
2011
Використання нових видів рослинних білків у технологіях ковбасних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Ільченко, Є. М.
2011
Нові способи отримання сушених продуктів із м'ясної сировини
Камсуліна, Н. В.
;
Голосняк, Т. А.
2011
Використання тваринних білків у виробництві фаршевих виробів
Скуріхіна, Л. А.
;
Долін, М. В.
Discover
Author
5
Запаренко, Г. В.
3
Менжулова, О. Ю.
3
Строгаль, М. О.
2
Александров, В. Л.
2
Атанасова, В.
2
Берлінська, О. С.
2
Бончева, С. А.
2
Буділович, І. В.
2
Войник, В. І.
2
Голосняк, Т. А.
.
next >
Date issued
465
2011
Has File(s)
465
true