Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24313
Title: Пробіотики в технології кондитерських виробів
Authors: Кеслер, М. Н.
metadata.dc.contributor.advisor: Коркач, Г. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кеслер М. Н. Пробіотики в технології кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Коркач Г. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 71.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24313
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_71.pdf109.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.