Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 551-560 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження ремісійних характеристик жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізоЄвлаш, В. В.; Гавриш, А. В.; Строгаль, М. О.
2011Розробка порошкоподібних сумішей для молочних коктейлів на основі наноструктурованих барвників із бурякуПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2011Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тістаГороджаєв, Д. І.; Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Тарасов, С. В.
2011Розробка емульсійного соусу підвищеної харчової та біологічної цінностіКолісниченко, Т. О.; Стороженко, А. Г.
2011Біопробудження сочевиці в технології супівТележенко, Л. М.; Чумаченко, Т.; Атанасова, В.
2011Спосіб отримання йодовмісного продуктуКолісниченко, Т. О.; Чабаненко, М. В.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирівГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2011Дослідження вологоутримуючої здатності білково-жирової емульсії на основі ядра соняшникового насінняПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Катречко, Н. В.
2011Удосконалення технології виробництва десертної продукції з використанням нетрадиційної сировиниЖуравльов, С. В.; Ізотова, Н. В.
2011Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарстваЧорна, Н. В.; Набокова, А. М.; Карасенко, К. Л.