Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
2012
2013
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 551-560 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
53
54
55
56
57
58
59
...
286
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Дослідження ремісійних характеристик жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо
Євлаш, В. В.
;
Гавриш, А. В.
;
Строгаль, М. О.
2011
Розробка порошкоподібних сумішей для молочних коктейлів на основі наноструктурованих барвників із буряку
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Балабай, К. С.
2011
Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста
Городжаєв, Д. І.
;
Павлоцька, Л. Ф.
;
Дуденко, Н. В.
;
Чернова, Л. О.
;
Тарасов, С. В.
2011
Розробка емульсійного соусу підвищеної харчової та біологічної цінності
Колісниченко, Т. О.
;
Стороженко, А. Г.
2011
Біопробудження сочевиці в технології супів
Тележенко, Л. М.
;
Чумаченко, Т.
;
Атанасова, В.
2011
Спосіб отримання йодовмісного продукту
Колісниченко, Т. О.
;
Чабаненко, М. В.
2011
Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирів
Гринченко, О. О.
;
Гурікова, І. М.
;
Запаренко, Г. В.
2011
Дослідження вологоутримуючої здатності білково-жирової емульсії на основі ядра соняшникового насіння
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Катречко, Н. В.
2011
Удосконалення технології виробництва десертної продукції з використанням нетрадиційної сировини
Журавльов, С. В.
;
Ізотова, Н. В.
2011
Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарства
Чорна, Н. В.
;
Набокова, А. М.
;
Карасенко, К. Л.
Discover
Author
13
Запаренко, Г. В.
12
Доценко, К. В.
9
Кіріченко, Д. В.
9
Лосінець, Ю. І.
9
Носач, А. Г.
9
Сазонова, В. В.
9
Соловйова, Т. Р.
8
Дибок, М. В.
8
Клеймьонова, В. В.
8
Корнієнко, Г. О.
.
next >
Date issued
1039
2012
912
2011
898
2013
Has File(s)
2849
true