Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
2012
2013
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 501-510 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
48
49
50
51
52
53
54
...
286
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Розробка майонезів підвищеної біологічної цінності
Лазарєва, Т. А.
;
Гавриляка, А. Ю.
2011
Дослідження гідротермічних властивостей зерна у штучних мінералізованих середовищах
Сімахіна, Г. О.
;
Миколів, Т. І.
2011
Білки плівкового та голозерного сортотипу вівса та їх амінокислотний склад
Українець, А. І.
;
Мукоїд, Р. М.
2011
Вплив сировини рослинного походження на якість січених напівфабрикатів
Авдєєва, Л. Ю.
;
Мелешко, Я. В.
2011
Двостадійна ферментативна технологія отримання жирів, збагачених діацилгліцеринами
Некрасов, П. О.
;
Плахотна, Ю. М.
2011
Біокаталітичний синтез структурованих ліпідів
Некрасов, П. О.
;
Подлісна, О. В.
2011
Інноваційні технології заморожених комбінованих молочно-рослинних десертів для оздоровчого харчування з використанням каротиноїдних добавок та сколотини
Погарська, В. В.
;
Архіпов, О. С.
;
Осадча, М. К.
2011
Оцінка якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із садової полуниці і чорної смородини отриманих за допомогою кріогенного подрібнення
Павлюк, Р. Ю.
;
Соколова, Л. М.
;
Лук’янова, В. Г.
2011
Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селери
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Кравченко, І. В.
2011
Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом
Федак, Н. В.
;
Хаустова, Т. М.
;
Діхтярь, А. М.
;
Желєва, Т. С.
Discover
Author
13
Запаренко, Г. В.
12
Доценко, К. В.
9
Кіріченко, Д. В.
9
Лосінець, Ю. І.
9
Носач, А. Г.
9
Сазонова, В. В.
9
Соловйова, Т. Р.
8
Дибок, М. В.
8
Клеймьонова, В. В.
8
Корнієнко, Г. О.
.
next >
Date issued
1039
2012
912
2011
898
2013
Has File(s)
2849
true