Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 501-510 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Розробка майонезів підвищеної біологічної цінностіЛазарєва, Т. А.; Гавриляка, А. Ю.
2011Дослідження гідротермічних властивостей зерна у штучних мінералізованих середовищахСімахіна, Г. О.; Миколів, Т. І.
2011Білки плівкового та голозерного сортотипу вівса та їх амінокислотний складУкраїнець, А. І.; Мукоїд, Р. М.
2011Вплив сировини рослинного походження на якість січених напівфабрикатівАвдєєва, Л. Ю.; Мелешко, Я. В.
2011Двостадійна ферментативна технологія отримання жирів, збагачених діацилгліцеринамиНекрасов, П. О.; Плахотна, Ю. М.
2011Біокаталітичний синтез структурованих ліпідівНекрасов, П. О.; Подлісна, О. В.
2011Інноваційні технології заморожених комбінованих молочно-рослинних десертів для оздоровчого харчування з використанням каротиноїдних добавок та сколотиниПогарська, В. В.; Архіпов, О. С.; Осадча, М. К.
2011Оцінка якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із садової полуниці і чорної смородини отриманих за допомогою кріогенного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Лук’янова, В. Г.
2011Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селериПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Кравченко, І. В.
2011Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складомФедак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.; Желєва, Т. С.