Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24763
Title: Оцінка якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із садової полуниці і чорної смородини отриманих за допомогою кріогенного подрібнення
Authors: Лук’янова, В. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Соколова, Л. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лук’янова В. Г. Оцінка якості дрібнодисперсних вітамінних порошків із садової полуниці і чорної смородини отриманих за допомогою кріогенного подрібнення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 159.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24763
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_159.pdf128.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.