Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24764
Title: Інноваційні технології заморожених комбінованих молочно-рослинних десертів для оздоровчого харчування з використанням каротиноїдних добавок та сколотини
Authors: Осадча, М. К.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Архіпов, О. С.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Осадча М. К. Інноваційні технології заморожених комбінованих молочно-рослинних десертів для оздоровчого харчування з використанням каротиноїдних добавок та сколотини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Архіпов О. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 160.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24764
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_160.pdf107.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.