Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2111-2120 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вивчення якості нових сирних соусів-дресингів, збагачених ароматичними фітодобавками під час зберіганняЮр’єва, О. О.; Михайлевич, А. О.
2013Біотехнологія оздоровчих біокефірів із використанням наповнювачів із пряних овочівПавлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Михайлевич, А.О.
2013Вивчення якості порошкоподібних сумішей для молочних коктейлів, збагачених дрібнодисперсними вітамінними наповнювачами з полуниціПогарська, В. В.; Максимова, Н. П.; Какадій, Ю. П.; Стуконоженко, Т. А.
2013Кріогенні технології отримання заморожених ягід та пюре з полуниці та червоної смородини з рекордними характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Чумак, Д. В.
2013Розробка вітамінізованих сиркових желейних десертів із використанням натуральних вітамінних наповнювачів із ягідПогарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Чумак, Д. В.
2013Плавлені сирні закуски з використанням наноструктурованих порошків із зелені петрушки та кропуПогарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Сенюк, М. М.
2013Новепокоління заморожених каротиноїдних овочів тадрібнодисперсних наповнювачів із нихПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Портнова, І. А.
2013Вивчення якості біологічно активних речовин дрібнодисперсних наповнювачів з обліпихиПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Портнова, І. А.
2013Технологія лактофер-ментованої капусти з використанням вакуумуПалвашова, Г. І.; Овчиннікова, Я. В.
2013Вивчення впливу кріодеструкції на полісахариди та білки ягіджуравлиниПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Отрода, О. С.