Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1551-1560 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин у складі напівфабрикату сушеного з кабачківЄвлаш, В. В.; Кузнецова Т. О.; Тарасенко, Т. А.; Польщан, Т. С.; Мухопад, А. А.
2013; 2013Вплив ароматоутворюючих речовин на організм людини та їх використання в ароматерапіїКузнецова, Т. О.; Кузнецова, Т. О.; Романюк, К. С.; Романюк, К. С.
2013Харчові кислоти у продовольчій сировині та готовій продукції: роль, властивості, методи визначенняГурікова, І. М.; Козлов, М. О.
2013Сучасний стан і перспективи використання пектинів у харчовій промисловостіДобровольська О. В.; Кись, В. В.; Гужвинська, Н. Є.
2013Вплив рНна міцність драглів желатини зі солюбілізованою соняшниковою олієюСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Коваль, Т. А.
2013Використання цифрових технологій для контролю якості харчової продукціїДобровольська, О. В.; Димченко, В. О.
2013Хімічне забруднення харчових продуктівУклеіна, О. Г.; Пічуєва, К. С.
2012Особливості оцінки ефективності діяльності підприємстваРаєвнєва, О. В.; Ісаченко, С. С.
2012Етапи становлення іпотечного кредитуванняЧаплигіна, М. А.; Карцева, С. Н.
2012Особливості оцінки економічної ефективності інноваційної діяльностіКривошей, В. В.; Фітісова, О. О.