Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40602
Title: Сучасний стан і перспективи використання пектинів у харчовій промисловості
Authors: Кись, В. В.
Гужвинська, Н. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Добровольська О. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кись В. В., Гужвинська Н. Є. Сучасний стан і перспективи використання пектинів у харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 382.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40602
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_382-382.pdf131 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.