Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40602
Title: | Сучасний стан і перспективи використання пектинів у харчовій промисловості |
Authors: | Кись, В. В. Гужвинська, Н. Є. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Добровольська О. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кись В. В., Гужвинська Н. Є. Сучасний стан і перспективи використання пектинів у харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 382. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40602 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_382-382.pdf | 131 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.