Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41058
Title: Особливості оцінки економічної ефективності інноваційної діяльності
Authors: Фітісова, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Кривошей, В. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Фітісова О. О. Особливості оцінки економічної ефективності інноваційної діяльності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. В. В. Кривошей. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 139.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41058
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-139.pdf128.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.