Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1011-1020 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Установка для отримання швидковідновлювальних кашПак, А. О.; Мельник, К. Г.
2011Механічна модель коливань молекули водиМалафаєв, М. Т.; Загоруйко, Д. В.
2011Реологічні властивості харчової сировиниЦуркан, М. М.; Козюрін, Д. М.
2012-04-25Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із вівсяного тіста з додаванням йодовмісної сировиниРадіоненко, Н. О.; Кобтан, В. О.
2012-04-25Обґрунтування доцільності вдосконалення технології соусів оздоровчого призначення, збагачених селеномПрименко, В. Г.
2011Потрійна точка водиПогожих, М. І.; Міщенко, Т. В.; Мілько, Р. Л.; Григорян, А. А.
2011Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачамиАрсеньєва, Л. Ю.; Тарасенко, С. Д.; Рудик, К. В.; Тарасенко, І. В.
2012-04-25Використання ламінарії для підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тістаРадіоненко, О. О.; Жадан, К. В.
2011Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушкиВоронцова, Ж. В.; Дьяков, О. Г.; Савєльєв, Р. В.; Войник, В. І.
2011СпектрофотометріяПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Стуконоженко, Т. А.; Безпам’ятний, В. І.