Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 35 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуваннямМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2019Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктівОрлова, С. С.; Овсянникова, Л. К.
2019Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировиниМаяк, О. А; Сардаров, А. М.
2019Сушіння біологічної сировини в режимі кріосублімаційного ФракціонуванняОсецький, А. І.; Гольцев, А. М.; Севастянов, С. С.
2019Апарат для варіння формованих шинкових виробів із підпресовуваннямМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Козін, C. М.
2019Гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиціОвсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Соколовська, О. Г.
2019Тороїдальний потенціал двочастотних коливань молекули водиМалафаєв, М. Т.
2019Фазові переходи в цукровмісних матеріалах при сушінніМихайлик, В. А.
2019Використання НВЧ у процесах сушінняПавлюк, І. М.
2019Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологійПогожих, М. І.; Неміріч, О. В.