Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : [119] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 119
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Інноваційні методи в компетентнісному підході до формування фахівця під час викладання дисципліни «Обладнання харчових технологій»Шинкарик, М. М.
2019Роль економічної підготовки у формуванні компетентностей випускників інженерних спеціальностейЧорна, М. В.; Смольнякова, Н. М.
2019Удосконалення компетентнісної підготовки майбутніх інженерів готельно-ресторанного господарстваЧервоний, В. М.
2019Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців харчової і готельної індустріїФощан, А. Л.
2019Інноваційні технології як обов’язкова умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологійФілімонова, І. А.
2019Застосування компетентнісного підходу для підвищення якості вищої освітиТележенко, Л. М.; Калугіна, І. М.
2019Підвищення статусу наукових досліджень як умова входження харчових ЗВО України до європейського освітнього просторуСукманов, В. О.; Падалка, В. В.
2019Особливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справиСефіханова, К. А.
2019Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплінРоман, Т. О.; Дейниченко, Л. Г.; Іванченко, М. Г.
2019Формування пізнавального інтересу фахівців у галузі харчових технологій під час вивчення спеціальних дисциплінПопова, Н. М.
2019Наукова робота студентів на кафедрі загальноінженерних дисциплін та обладнання – одна з активних форм самостійної роботиПогребняк, А. В.; Островчук, О. О.
2019Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.
2019Фахова підготовка майбутніх інженерів-дослідників за освітньо-науковою програмоюМіщенко, С. Г.; Дон, Є. Ю.
2019Формування студентом компетентностей за допомогою освітнього інтернет-середовищаМардар, М. Р.; Устенко, І. А.; Масанський, С. Л.
2019Інноваційні підходи до технологічного процесу приготування їжі та безпеки в користуванні сучасним обладнаннямМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2019Сенсорні засоби моніторингу повітряного середовища на основі новітніх наноструктурованих матеріалівЛінючева, О. В.; Кушмирук, А. І.; Косогін, О. В.; Лінючев, О. Г.; Ващенко, О. М.
2019Концептуальна структура професійної компетентності майбутнього інженера-технолога харчової галузіЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
2019Сутність і структура здоров’язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузіЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
2019Компетентнісний підхід до організації навчання інженера в сучасній системі вищої освітиКравченко, Т. В.; Дейниченко, Г. В.
2019Використання баз знань у формуванні світогляду інженера харчової промисловостіКрикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 119