Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 119
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Інноваційні методи в компетентнісному підході до формування фахівця під час викладання дисципліни «Обладнання харчових технологій» | Шинкарик, М. М. |
2019 | Роль економічної підготовки у формуванні компетентностей випускників інженерних спеціальностей | Чорна, М. В.; Смольнякова, Н. М. |
2019 | Удосконалення компетентнісної підготовки майбутніх інженерів готельно-ресторанного господарства | Червоний, В. М. |
2019 | Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців харчової і готельної індустрії | Фощан, А. Л. |
2019 | Інноваційні технології як обов’язкова умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій | Філімонова, І. А. |
2019 | Застосування компетентнісного підходу для підвищення якості вищої освіти | Тележенко, Л. М.; Калугіна, І. М. |
2019 | Підвищення статусу наукових досліджень як умова входження харчових ЗВО України до європейського освітнього простору | Сукманов, В. О.; Падалка, В. В. |
2019 | Особливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи | Сефіханова, К. А. |
2019 | Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплін | Роман, Т. О.; Дейниченко, Л. Г.; Іванченко, М. Г. |
2019 | Формування пізнавального інтересу фахівців у галузі харчових технологій під час вивчення спеціальних дисциплін | Попова, Н. М. |
2019 | Наукова робота студентів на кафедрі загальноінженерних дисциплін та обладнання – одна з активних форм самостійної роботи | Погребняк, А. В.; Островчук, О. О. |
2019 | Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справи | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М. |
2019 | Фахова підготовка майбутніх інженерів-дослідників за освітньо-науковою програмою | Міщенко, С. Г.; Дон, Є. Ю. |
2019 | Формування студентом компетентностей за допомогою освітнього інтернет-середовища | Мардар, М. Р.; Устенко, І. А.; Масанський, С. Л. |
2019 | Інноваційні підходи до технологічного процесу приготування їжі та безпеки в користуванні сучасним обладнанням | Малюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М. |
2019 | Сенсорні засоби моніторингу повітряного середовища на основі новітніх наноструктурованих матеріалів | Лінючева, О. В.; Кушмирук, А. І.; Косогін, О. В.; Лінючев, О. Г.; Ващенко, О. М. |
2019 | Концептуальна структура професійної компетентності майбутнього інженера-технолога харчової галузі | Лазарєва, Т. А.; Благий, О. С. |
2019 | Сутність і структура здоров’язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі | Лазарєва, Т. А.; Благий, О. С. |
2019 | Компетентнісний підхід до організації навчання інженера в сучасній системі вищої освіти | Кравченко, Т. В.; Дейниченко, Г. В. |
2019 | Використання баз знань у формуванні світогляду інженера харчової промисловості | Крикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 119