Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : [119] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 119
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Інноваційні методи в компетентнісному підході до формування фахівця під час викладання дисципліни «Обладнання харчових технологій»Шинкарик, М. М.
2019Роль економічної підготовки у формуванні компетентностей випускників інженерних спеціальностейЧорна, М. В.; Смольнякова, Н. М.
2019Удосконалення компетентнісної підготовки майбутніх інженерів готельно-ресторанного господарстваЧервоний, В. М.
2019Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців харчової і готельної індустріїФощан, А. Л.
2019Інноваційні технології як обов’язкова умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологійФілімонова, І. А.
2019Застосування компетентнісного підходу для підвищення якості вищої освітиТележенко, Л. М.; Калугіна, І. М.
2019Підвищення статусу наукових досліджень як умова входження харчових ЗВО України до європейського освітнього просторуСукманов, В. О.; Падалка, В. В.
2019Особливості технічної підготовки фахівців готельно-ресторанної справиСефіханова, К. А.
2019Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплінРоман, Т. О.; Дейниченко, Л. Г.; Іванченко, М. Г.
2019Формування пізнавального інтересу фахівців у галузі харчових технологій під час вивчення спеціальних дисциплінПопова, Н. М.
2019Наукова робота студентів на кафедрі загальноінженерних дисциплін та обладнання – одна з активних форм самостійної роботиПогребняк, А. В.; Островчук, О. О.
2019Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.
2019Фахова підготовка майбутніх інженерів-дослідників за освітньо-науковою програмоюМіщенко, С. Г.; Дон, Є. Ю.
2019Формування студентом компетентностей за допомогою освітнього інтернет-середовищаМардар, М. Р.; Устенко, І. А.; Масанський, С. Л.
2019Інноваційні підходи до технологічного процесу приготування їжі та безпеки в користуванні сучасним обладнаннямМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2019Сенсорні засоби моніторингу повітряного середовища на основі новітніх наноструктурованих матеріалівЛінючева, О. В.; Кушмирук, А. І.; Косогін, О. В.; Лінючев, О. Г.; Ващенко, О. М.
2019Концептуальна структура професійної компетентності майбутнього інженера-технолога харчової галузіЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
2019Сутність і структура здоров’язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузіЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
2019Компетентнісний підхід до організації навчання інженера в сучасній системі вищої освітиКравченко, Т. В.; Дейниченко, Г. В.
2019Використання баз знань у формуванні світогляду інженера харчової промисловостіКрикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 119