Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59020
Title: | Інноваційні підходи до технологічного процесу приготування їжі та безпеки в користуванні сучасним обладнанням |
Authors: | Малюк, Л. П. Варипаєва, Л. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Інноваційні підходи до технологічного процесу приготування їжі та безпеки в користуванні сучасним обладнанням. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 229-230. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59020 |
ISBN: | 978-966-405-478-9 |
Appears in Collections: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_229-230.pdf | 318.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.