Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2016
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 21 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостями
Павлюк, Р. Ю.
;
Бессараб, О. С.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Бендерська, О. В.
2016
Нанотехнологии гомогенизированных оздоровительных творожных десертов, обогащенных мелкодисперсными добавками из плодоовощного сырья
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарская, В. В.
;
Абрамова, Т. С.
;
Стуконоженко, Т. А.
2016
Розробка нанотехнології заморожених добавок із інуліновмісної сировини з використанням глибокої переробки сировини
Павлюк, Р. Ю.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Галинська, О. С.
2016
Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Радченко, Л. О.
;
Таубер, Р. Д.
;
Гасанова, А. Е.
;
Юр’єва, О. О.
;
Максимова, Н. П.
2016
Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Маціпура, Т. С.
;
Середенко, Д. А.
2016
Нанотехнологии мелкодисперсных витаминных антиоксидантных оздоровительных добавок из плодоовощного сырья в форме порошков и замороженных паст
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарская, В. В.
;
Юрьева, О. А.
;
Максимова, Н. Ф.
;
Какадий, Ю. П.
2016
Оздоровительные напитки с использованием витаминных растворимых гетерополисахаридов замороженных растительных добавок
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарская, В. В.
;
Юрьева, О. А.
;
Теленков, А. Е.
2016
Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Максимова, Н. П.
2016
Розробка білкових паст – закусок із пребіотичними властивостями для підприємств ресторанного господарства
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Губін, В. Є.
2016
Технологія наноструктурованих добавок із гороху з використанням механолізу
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Котюк, Т. В.
Discover
Author
8
Погарская, В. В.
8
Погарська, В. В.
5
Стуконоженко, Т. А.
4
Юрьева, О. А.
3
Абрамова, Т. С.
3
Балабай, К. С.
3
Бессараб, О. С.
3
Котюк, Т. В.
3
Лосєва, С. М.
3
Максимова, Н. П.
.
next >
Date issued
21
2016
Has File(s)
21
true