Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36915
Title: | Технологія наноструктурованих добавок із гороху з використанням механолізу |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Лосєва, С. М. Котюк, Т. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосєва С. М., Котюк Т. В. Технологія наноструктурованих добавок із гороху з використанням механолізу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 148-150. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36915 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_148-150.pdf | 134.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.