Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36915
Title: Технологія наноструктурованих добавок із гороху з використанням механолізу
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Лосєва, С. М.
Котюк, Т. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосєва С. М., Котюк Т. В. Технологія наноструктурованих добавок із гороху з використанням механолізу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 148-150.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36915
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_148-150.pdf134.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.