Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19640
Title: | Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустрії |
Authors: | Ковалевська, Н. С. Лісніченко, О. О. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Ковалевська Н. С., Лісніченко О. О. Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустрії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 211. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19640 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-211.pdf | 136.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.