Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2020
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку
Максимова, Н. П.
;
Погарський, О. С.
;
Пеліванова, В. Д.
2020
Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Погарський, О. С.
2020
Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Погарський, О. С.
2020
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із них
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Ніколенко, А. М.
2020
Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
2020
Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
;
Погарський, О. С.
2020
Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Погарський, О. С.
;
Михайлов, В. М.
;
Павлюк, Р. Ю.
Discover
Author
6
Павлюк, Р. Ю.
3
Максимова, Н. П.
2
Михайлов, В. М.
2
Погарська, В. В.
1
Котюк, Т. В.
1
Лосєва, С. М.
1
Ніколенко, А. М.
1
Пеліванова, В. Д.
Date issued
7
2020
Has File(s)
7
true