Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 119
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Аналіз ERP-систем для управління туристичним підприємством | Калєнік, К. В.; Балацька, Н. Ю. |
2020 | Світовий досвід категорізації сервісного продукту в готельній індустрії. | Джгуташвілі, Н. М. |
2020 | Розробка концепції управління підприємством готельно-ресторанного господарства | Давидова, О. Ю. |
2020 | Інноваційне впровадження в проектування бази відпочинку | Віннікова, В. В. |
2020 | Психологічні механізми управлінської взаємодії в системі корпоративного управління | Віннікова, В. В.; Віннікова, В. А. |
2020 | Розвиток консалт-послуг в Україні | Віннікова, В. А. |
2020 | Пріоритетні напрями розвитку гольф-туризму в Україні | Брикова, Т. М. |
2020 | Сугестивний сервіс та його вплив на поведінку споживачів | Балацька, Н. Ю.; Калєнік, К. В. |
2020 | Способи збільшення метрик, що впливать на LTV | Чміль, Г. Л.; Мороз, Т. Б. |
2020 | Управління ефективністю підприємств ритейлу: виклики та методичний інструментарій оцінювання | Чміль, Г. Л. |
2020 | Інструментарій поведінкової економіки: прикладний аспект. | Ушакова Н. Г. |
2020 | Формування маркетингового профілю споживачів дієтичного зефіру | Тарасов, І. Ю.; Голіна, В. Ю. |
2020 | Сучасний стан регіонального ринку діабетичного зефіру | Тарасов, І. Ю. |
2020 | Поведінкова економіка: методологічний аспект | Сокол, Н. А. |
2020 | Тренди споживчої поведінки на продовольчому ринку | Савицька, Н. Л. |
2020 | Застосування інструментів трейд-маркетингу на FMCG-ринку | Прядко, О. М.; Гапон, М. В. |
2020 | Маркетингове обґрунтування розробки та виведення нового продукту на ринок | Прядко, О. М. |
2020 | Поведінкові ефекти на ринку освітніх послуг | Помінова, І. І. |
2020 | Вплив споживчих переваг на формування асортименту маршмелоу | Пілюгіна, I. C.; Жегус, О. В. |
2020 | Просування кондитерського інноваційного продукту на ринок міста Харкова | Олініченко, К. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 119