Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27208
Title: | Вплив споживчих переваг на формування асортименту маршмелоу |
Authors: | Пілюгіна, I. C. Жегус, О. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Пілюгіна I. C., Жегус О. В. Вплив споживчих переваг на формування асортименту маршмелоу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 123-124. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27208 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_14.05.20_123-124.pdf | 783.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.