Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Навчальна мовленнєва ситуація як двигун підвищення ефективності спілкування студентів іноземною мовою | Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.; Удовенко, І. В. |
2020 | The purpose and utility of the formal and informal translation plan (Призначення та доцільність формального й неформального планів перекладу) | Ков’ях, І. І. |
2020 | Роль і місце вивчення економічної та соціальної історії в гуманітарній підготовці фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі | Головко, О. В. |
2020 | Соціальна стратифікація за гендерним типом | Варипаєв, О. М.; Міносян, А. С.; Юрченко, Л. І. |
2020 | Філософія їжі Слобожанщини XIX–XX ст. | Варипаєв, О. М. |
2020 | Nominating units for marking confectionery products (Номінативні одиниці на позначення кондитерських виробів) | Сапожнікова, Л. Я.; Борисова, А. А. |
2020 | Поняття та роль «технології навчання» у викладанні іноземної мови студентам немовних ЗВО | Борисова, А. О.; Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О. |
2020 | Пріоритети управління сферою харчування | Яцун, Л. М. |
2020 | Проектування розвитку ресторанної мережі туристських дестинацій | Яцун, Л. М. |
2020 | Основні засади публічного адміністрування в соціальній сфер | Чатченко, О. Є. |
2020 | Ресторанний ринок України: структура та сучасні тренди розвитку | Ткачова, С. С. |
2020 | Антикризове управління ресторанним бізнесом у сучасних умовах | Ткаченко, О. П. |
2020 | Сфера послуг за новими стандартами | Терешкін, О. Г. |
2020 | Модифікація SWOT-аналізу як стратегічного інструменту оцінювання ресторанного господарства | Селютін, В. М.; Ольшанський, О. В. |
2020 | Сучасні фактори конкурентоспроможного розвитку сфери туризму | Полстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П. |
2020 | Знаходження можливого розв’язку задачі оптимального планування діяльності підприємства | Погожих, М. І.; Софронова, М. С. |
2020 | Чинники впливу на управління формуванням капіталу підприємств ритейлу | Пічугіна, Т. С.; Безгінова, Л. І.; Шарапова, О. М. |
2020 | Імплементація процесного підходу у сферу торгівлі як важливої соціально-економічної системи | Ольшанський, O. В.; Селютін, В. М. |
2020 | Створення системи безпеки в готелях | Малюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М. |
2020 | Інвестиційне забезпечення впровадження інноваційних технологій у туристичному бізнесі | Кононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В. |