Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27212
Title: | Маркетингове обґрунтування розробки та виведення нового продукту на ринок |
Authors: | Прядко, О. М. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Прядко О. М. Маркетингове обґрунтування розробки та виведення нового продукту на ринок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 127-128. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27212 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_14.05.20_127-128.pdf | 771.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.