Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового бурякуМаксимова, Н. П.; Погарський, О. С.; Пеліванова, В. Д.
2020Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушінняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Погарський, О. С.
2020Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2020Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із нихПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.
2020Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2020Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний станПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С.
2020Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарський, О. С.; Михайлов, В. М.; Павлюк, Р. Ю.