Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агаруВакшуль, З. В.; Добровольська, О. В.; Євлаш, В. В.
2020Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устрицьГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.
2020Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавківПотапов, В. О.; Євлаш, В. В.; Алибеков, Р. С.; Педорич, І. П.
2021Обґрунтування технології печива пісочного з використанням лляного борошнаЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Сеногонова, Л. І.
2021Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.
2021Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинокЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, Т. О.
2021Застосування виноградних вичавків для збагачення морозива і заморожених десертівЄвлаш, В. В.; Якушенко, Є. М.
2021Збагачення харчових продуктів лікопіном: переваги та перспективиЄвлаш, В. В.; Петренко, О. В.
2016Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін СЄвлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Железняк, З. В.
2016Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном СЄвлаш, В. В.; Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Железняк, З. В.