Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
2016
2018
2019
2020
2021
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 18 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агару
Вакшуль, З. В.
;
Добровольська, О. В.
;
Євлаш, В. В.
2020
Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устриць
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Євлаш, В. В.
2020
Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків
Потапов, В. О.
;
Євлаш, В. В.
;
Алибеков, Р. С.
;
Педорич, І. П.
2021
Обґрунтування технології печива пісочного з використанням лляного борошна
Євлаш, В. В.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Сеногонова, Л. І.
2021
Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»
Євлаш, В. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Аксьонова, О. Ф.
2021
Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинок
Євлаш, В. В.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Євлаш, Т. О.
2021
Застосування виноградних вичавків для збагачення морозива і заморожених десертів
Євлаш, В. В.
;
Якушенко, Є. М.
2021
Збагачення харчових продуктів лікопіном: переваги та перспективи
Євлаш, В. В.
;
Петренко, О. В.
2016
Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін С
Євлаш, В. В.
;
Кузнецова, Т. О.
;
Железняк, З. В.
2016
Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С
Євлаш, В. В.
;
Губський, С. М.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Железняк, З. В.
Discover
Author
3
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
3
Цихановська, І. В.
2
Аксьонова, О. Ф.
2
Губський, С. М.
2
Гурікова, І. М.
2
Добровольська, О. В.
2
Железняк, З. В.
2
Потапов, В. О.
2
Пілюгіна, І. С.
2
Євлаш, Т. О.
.
next >
Date issued
5
2019
5
2021
4
2020
3
2016
1
2014
Has File(s)
18
true