Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Конструкційно-технологічні аспекти вибору способу створення плодово-овочевих напоївНауменко, О. П.; Липницька, Т. В.; Лобко, А. Р.
2019Комбіноване сушіння насіння з використанням НВЧ-енергіїЛяшенко, Г. А.; Шерстюк, В. С.; Полянова, Н. В.
2019Обґрунтування технологічної схеми та вихідних вимог до теплообмінного апарата малого пивоварного виробництваКовальов, С. В.; Зибайло, С. М.; Банник, Н. Г.; Панібудьласка, А. С.
2019Дослідження процесу виділення домішок олійної сировини з відходів виробництва способом розділення суміші на гіраційному сепараторіІльїна, Н. О.; Ільїн, В. І.
2019Обґрунтування параметрів системи керування теплогенератора зернової сушаркиЗнайдюк, В. Г.; Ільїна, Н. О.; Бредихіна, К. О.
2019Автоматизація процесу сушіння зерна в шахтних зерносушарках Kepler Weber моделі ADSЗнайдюк, В. Г.; Бредихін, В. В.; Черняєв, О. О.
2019Актуальність розробки універсального багатофункціонального апарата для тепломасообмінних операційЗагорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.
2019Вибір методу покращення показників різальних робочих органів обладнання для подрібненняДуб, В. В.; Лебединець, І. В.
2019Determination of the productivity of UF-membranes depending on the pressure parameters of the processDeynichenko, G.; Maznyak, Z.
2019Перспективи впровадження процесу виробництва соняшникового пектинуДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Попова, А. В.
2019Choice of technical equipment for manufacture of extracts from sunflower raw materialGuzenko, V.
2019Hydromechanical means of intensification of UF-processing of reduced dairy raw milkGuzenko, V.; Maznyak, Z.; Malaman, M.
2019Technical equipment of production line of pectin products from raw materialsGuzenko, V.; Alhuzai, Ali Abas Murad
2019Improving the process of prevalence in performancesHorielkov, D.; Veretnik, H.; Voroshylova, O.
2019Directions of technical equipment of combined cleaning process of mutual sub-productsHorielkov, D.; Chapliun, D.; Mutazakki, M.
2019Високоміцні біополімери, модифіковані інтенсивною пластичною деформацієюВозняк, А. В.; Горяйнова, Ю. А.; Островчук, О. О.
2019Основи розрахунку параметрів неньютонівських рідин у процесах виробництва харчових продуктівБойко, В. С.; Тарасенко, В. Г.
2019Заповнення норійних ковшів під час зачерпування зернового матеріалуБогомолов, О. В.; Лук’янов, І. М.; Кісь-Коркіщенко, Л. В.
2019Енергозбережні процеси виробництва нових зернопродуктівБогомолов, О. В.; Ірклієнко, В. І.; Богомолова, В. П.
2019Енергозбережний процес сепарації насіння ріпакуБогомолов, О. В.; Брагінець, М. В.; Богомолов, О. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 126