Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58130
Title: Енергозбережні процеси виробництва нових зернопродуктів
Authors: Богомолов, О. В.
Ірклієнко, В. І.
Богомолова, В. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Богомолов О. В., Ірклієнко В. І., Богомолова В. П. Енергозбережні процеси виробництва нових зернопродуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 19-21.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58130
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_19-21.pdf412.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.